ΣΤΟ ST.MARY’S HOSPITAL ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η MEGHAN MARKLE: 6.000 ΛΙΡΕΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ!

Σε αντίθεση με παλαιότερα ρεπορτάζ, υπάρχουν πλέον βάσιμες ενδείξεις ότι η Meghan Markle πρόκειται να γεννήσει στην πτέρυγα Lindo του St.Mary’s Hospital, εκεί δηλαδή που γέννησαν όλα τα παιδιά τους τόσο η Lady Diana όσο και η Kate Middleton.

Σύμφωνα με πηγές οι οποίες βρίσκονται κοντά στη Βασιλική οικογένεια, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex σχεδιάζουν να υποδεχθούν και το δικό τους παιδί στη φημισμένη πλέον πτέρυγα Lindo που αρκετοί αναρωτιούνται αν εκεί μπορεί να γεννήσει μια #nonroyal.

Μια πληροφορία που έφτασε στην Telegraph λέει ότι το προσωπικό της πτέρυγας είχε την εντολή να μη λείψει με άδεια ολόκληρο το μήνα Απρίλιο, δηλαδή όταν η Meghan Markle πρόκειται ανά πάσα στιγμή να γεννήσει.

Στην πτέρυγα Lindo έχουν γεννηθεί όλα τα μωρά της Βασιλικής οικογένειας, από το 1982 και μετά, όταν δηλαδή η Πριγκίπισσα Diana καλωσόρισε τον William.

Εκεί γεννήθηκε επίσης και ο Harry, καθώς και τα τρία παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge: George, Charlotte και Louis.

Για αρκετό καιρό δεν ήταν ξεκάθαρο αν η Meghan Markle θα ακολουθήσει την παράδοση, άλλωστε βρίσκεται εκεί για να κάνει το αντίθετο.

Κάποιοι έλεγαν ότι θα προτιμήσει το Frimley Park Ηospital στο Surrey το οποίο βρίσκεται πιο κοντά στο νέο τους σπίτι, Frogmore Cottage ενώ κάποιοι άλλοι μιλούσαν ακόμη και για γέννα μέσα στο σπίτι.

Πλέον όλα δείχνουν ότι η Markle θα καλωσορίσει και αυτή το παιδί της στην πτέρυγα Lindo των έξι χιλιάδων λιρών τη βραδιά αφού προσφέρει ασφάλεια και το προσωπικό ξέρει πολύ καλά να αντιμετωπίζει βασιλικές γέννες.

Πηγή: marieclaire.gr