Ο BRAD PITT ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ HAIR LOOK ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ

Ο Brad Pitt εν μέσω πανδημίας φροντίζει και εκείνος με τη σειρά του να δείξει την υποστήριξή του, όπως μπορεί στους τελειόφοιτους του Missouri State University. Ο λαμπερός ηθοποιός συμμετείχε σε ένα ολιγόλεπτο video, το οποίο δημοσιεύθηκε στα social media του κολεγίου προς τιμήν της Τάξης του 2020. Όπως είναι γνωστό, εξαιτίας της εξάπλωσης του ιού, τα περισσότερα πανεπιστήμια δεν πραγματοποίησαν την παραδοσιακή τελετή αποφοίτησης.

Έτσι ο γοητευτικός Brad κατέγραψε μια ευχή για όλους τους απόφοιτους του Missouri State University: “Πρέπει να είναι πολύ περίεργο να το κάνετε αυτό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αλλά να ξέρετε ότι σας υποστηρίζουμε. Ποντάρουμε σε εσάς για να κάνουμε αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Και σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές σας προσπάθειες”.


Φυσικά, εκτός από τις ευχές του εστιάσαμε και στην εμφάνισή του αφού τον είδαμε με casual look αλλά και τα μαλλιά του να είναι πιο μακριά και ανάλαφρα από ποτέ. Όλα δείχνουν πως ανήκει στην κατηγορία των stars που δεν έχουν δοκιμάσει να κουρευτούν μόνοι τους όσο βρίσκονται σε καραντίνα αλλά το νέο του hair look του ταιριάζει πολύ!

Πηγή: jenny.gr