MERCATO RESTAURANT

Ιταλική ταυτότητα, με ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά, την φρέσκια πάστα που ετοιμάζεται επιτόπου και στην πίτσα. Μοντέρνα διακόσμηση, εμβληματικός χώρος σε ένα ανακαινισμένο συγκρότημα, συνθέτουν μία μοναδική εικόνα απόλαυσης και χαλάρωσης. Το κίνητρο για δημιουργία και πρωτοτυπία στα υλικά, γνωρίζει τη απόλυτη επιτυχία, από τον chef Roberto Canata, να κρατάει ισορροπίες και να ερμηνεύει σωστά τα μηνύματα και τις απαιτήσεις των καιρών.

Το opening του εμβληματικού Four Seasons Astir Palace, αλλάζει τα νότια προάστια, αναβαθμίζει σημαντικά την περιοχή και τοποθετεί τις βάσεις για μόνιμο ανταγωνισμό ποιότητας, κύρους και lifestyle.

Η βραδιά γευσιγνωσίας ξεκίνησε «δυνατά» με την σαλάτα panzanella toscana, η οποία περιείχε ντομάτες, φρέσκο ​​βασιλικό, κρουτόν και κόκκινα κρεμμύδια. Συνεχίσαμε με το risotto zafferano, με saffran και τυρί Gorgonzola. Για κυρίως, επιλέξαμε τα σπιτικά ζυμαρικά του Roberto. Η μακαρονάδα norma, με σάλτσα ντομάτας, τηγανητή μελιτζάνα και τυρί ricotta καθώς επίσης και τα lasagna, με beef ragout, μπεσαμέλ και θυμάρι, ήταν εξαιρετικά. Ο επίλογος της βραδιάς, γράφτηκε με το τιραμισού, με  καφέ και κρέμα mascarpone καθώς επίσης και με το cannoli sicilini, με κρέμα ricotta, σκούρα σοκολάτα και φιστίκια, που ήταν νοστιμότατα.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο executive chef του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι ο Bertrand Valegeas.

INFO:

«Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

210 890 1040

www.fourseasons.com/athens