ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ «SUSSEX ROYAL» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ HARRY ΚΑΙ ΤΗΝ MEGHAN

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετά την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια, έρχονται αντιμέτωποι με πολλές αλλαγές.  Μία από αυτές είναι ότι μάλλον δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον τίτλο “Sussex Royal”.

“Αφού ο Δούκας και η Δούκισσα αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και πλέον θα δουλεύουν έχοντας οικονομική ανεξαρτησία, η χρήση της λέξης “royal” είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί. Οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Ένα μέρος της αλλαγής και του νέου κεφαλαίου που θα ξεκινήσουν, είναι και ο νέος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που θα δημιουργήσουν. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.”, δήλωσε επίσημη πηγή από το παλάτι.

Ο τίτλος “Sussex Royal” είναι αρκετά επιδραστικός και με μεγάλη δυναμική – στο Ιnstagram έχει ξεπεράσει τους έντεκα εκατομμύρια followers. To ζευγάρι έχει στη διάθεσή του ένα website με το domain sussexroyal.com και θέλει να δώσει τη συγκεκριμένη ονομασία και στο νέο φιλανθρωπικό οργανισμό που ετοιμάζει.

“Η απόφαση που πήρα για μένα και τη γυναίκα μου, δεν ήταν εύκολη. Πέρασαν πολλά χρόνια με δοκιμασίες και πολλοί μήνες με συζητήσεις.  Ξέρω πως δεν ήμουν πάντα σωστός αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί όλο αυτό, δεν έχω επιλογή.  Το έχω δεχτεί, και ξέρω πως αυτό δεν θα αλλάξει το ποιος είμαι. Ελπίζω αυτό να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς η απόφαση μου να απομακρυνθώ από την οικογένειά μου, ίσως με βοηθήσει να κάνω ένα βήμα μπροστά και να έχω μια πιο ήρεμη ζωή.” δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Harry μετά την ανακοίνωση της απόφασής του.

*Πνευματικά δικαιώματα φωτογραφίας Getty Images

Πηγή: harpersbazaar.gr