ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ»

Η επιτυχία είναι συνώνυμη, με το πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα. Η καταξίωση που γνωρίζει τόσο χρόνια, οφείλεται στο έργο του. Οι επιλογές, έρχονται να συμπληρώσουν, την εικόνα του Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Ηλίας Παπανικολάου, συγκαταλέγεται σε μια από αυτές.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

Ο Ηλίας Παπανικολάου, γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1999 σε πολύτεκνη δικηγορική οικογένεια, καταγόμενος από το Λιτόχωρο Πιερίας. Φοιτά στο δεύτερο έτος της Νομικής Σχολής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ως μαθητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρακολούθησε το θερινό τμήμα διεθνών σχέσεων και διπλωματίας, του Geneva School of Diplomacy and International Relations, πρωταγωνίστησε με τις κινητοποιήσεις του στα 15μελή μαθητικά συμβούλια και ήταν ποδοσφαιριστής του ΣΦΚ Πιερικού και της ΕΠΣ Πιερίας.

Είναι δραστήριο μέλος της European Law Students’ Association (Ευρωπαϊκή Ένωση Φοιτητών Νομικής) και του Δικτύου Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης. Συμμετέχει σε διεθνή επιστημονικά και πολιτικά συνέδρια και σε τοπικές και εθνικές πολιτικές προσομοιώσεις και γνωρίζει άπταιστα την αγγλική.

Φέτος είναι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας στην Πιερία με τον Συνδυασμό Αλληλεγγύη του Απόστολου Τζιτζικώστα.