ΕΣΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ;

Our Rating

7

Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εμείς το είχαμε φανταστεί ποτέ, ωστόσο αυτόν τον συνδυασμό προτείνει η 3ΙΝΑ στη νέα της καμπάνια σε συνεργασία με τo MR. BOHO. Πιο συγκεκριμένα, ταιριάζει τις best-selling αποχρώσεις της από κραγιόν, σκιές ματιών και μάσκαρες με τα γυαλιά ηλίου MR. BOHO και μας καλεί να εκφράσουμε με αυτόν τον τρόπο τον αληθινό μας εαυτό.


Feel the passion!
Κραγιόν και γυαλιά ηλίου στο χαρακτηριστικό κόκκινο no.500 της 3ΙΝΑ. Επιλέξτε τα κλασικά Jordaan ή τα cat-eye Hayes σε κλασικό κόκκινο χρώμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Good morning sunshine! 
Αυτή η μάσκαρα σε κίτρινο χρώμα no. 107 μαζί με τον κλασικό σκελετό σε Jordaan θα σας συντροφεύουν παντού.

Βe bold in brilliant blue!
Η απόλυτη μπλε μάσκαρα no.102 συνδυάστηκε με τον κλασικό σκελετό Jordaan. Ξεχάστε τα φίλτρα, μιλάμε για το πιο ζωντανό μπλε χρώμα.

Hands up for a trendy touch! 
Η φυσική απόχρωση no.114 του Lip Gloss συνδυάστηκε με τα γυαλιά ηλίου Jordaan για ένα trendy αποτέλεσμα. Go glossy or go home!

Think soft! 
Χαρίστε λάμψη στα βλέφαρα με το Eye Gloss no.502 και απογειώστε το look σας συνδυάζοντας το χρώμα στα μάτια σας με τα cat-eye Hayes γυαλιά ηλίου.

Born to sparkle! 
Λατρεύουμε τη μεταλλική απόχρωση no. 312 της Cream Eyeshadow και ταιριάζει υπέροχα με το ροζ σκελετό των cat-eye Hayes γυαλιών ηλίου.

Feel electric in 303! 
Αναδείξτε τη διάθεση σας με μια τιρκουάζ απόχρωση στα μάτια και τον τιρκουάζ σκελετό Hayes.

Πηγή: marieclaire.gr