ΔΟΚΙΜΑΣΑ 20 ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΑ

Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα από εκείνα τα καλλυντικά που κατέχουν περίοπτη θέση σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Με ένα απλό πέρασμα στα χείλη μπορεί να απογειώσει ένα απλό μακιγιάζ, να δώσει χαρακτήρα σε ένα basic outfit και να μας φτιάξει τη διάθεση.

Πολλά style icons του παλιού Hollywood, όπως η Rita Hayworth, η Marilyn Monroe, η Audrey Hepburn και η Liz Taylor, είχαν άλλωστε σαν όπλο τους το κόκκινο κραγιόν. Με τις ρίζες του να χρονολογούνται στην αρχαία Αίγυπτο και με την Κλεοπάτρα να είναι η πρώτη γυναίκα που έγινε γνωστό ότι το φόρεσε, το κόκκινο κραγιόν είναι το δίχως άλλο το απόλυτo σήμα κατατεθέν του αισθησιασμού και της γυναικείας φύσης. Επειδή όμως δεν ζούμε στα αρχαία χρόνια, για να θρυμματίζουμε πέτρες ώστε να βάφουμε τα χείλη μας, όπως οι Σουμέριοι, έχω υψηλές προσδοκίες από τα κραγιόν μου. Θέλω να έχουν υψηλή απόδοση χρώματος, μεγάλη διάρκεια και φυσικά να είναι σούπερ ενυδατικά.

Αυτός είναι ο λόγος που που τον τελευταίο μήνα αποφάσισα να βρω το τέλειο κόκκινο κραγιόν. Δοκίμασα λοιπόν 20 διαφορετικά και τελικά βρήκα 3 που πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις για να μπουν σε αυτό το άρθρο και ύστερα στο νεσεσέρ μου. Με ευχαριστείτε αργότερα…

Ενυδατικό κραγιόν λάμψης, Rouge Coco
Flash No 64, Chanel

Σταθερό, ενυδατικό κραγιόν, Rouge D’Armani Lipstick No.400, Giorgio Armani

Ενυδατικό κραγιόν, Unico Lipstick Νο 13, Collistar

Πηγή: marieclaire.gr