ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ CELEBRITIES ΤΟΥ 2018 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FORBES

Our Rating

7

Μετά από τη λίστα με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες, το περιοδικό Forbes δημοσίευσε ακόμα μια λίστα που μετρά τα κέρδη των celebrities για τη χρονιά που μας πέρασε.

Αυτή τη φορά έχουμε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους διασήμων του 2018!

Στη λίστα βρίσκονται διάσημοι όλων των ειδών, από ηθοποιούς, τραγουδιστές και προσωπικότητες από ριάλιτι.

Η λίστα κρύβει πολλές εκπλήξεις με πρόσωπα που είναι πολύ ψηλά από ότι φαντάζεσαι και με άλλους που είναι πιο χαμηλά.

Από την Kylie Jenner, την Kim Kardashian, τους The Carters, την Rihanna, την Katy Perry, τον Lionel Messi, τον Cristiano Ronaldo και τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της λίστας είναι ότι η 20χρονη Kylie Jenner είναι στη 3η θέση! Η νεαρή μαμά και επιχειρηματίας απέκτησε μέσα στο 2018 166,5 εκατομμύρια δολάρια και είναι η πιο μικρή της λίστας.

Μια θέση πάνω από την Kylie βρίσκεται ο George Clooney με 239 εκατομμύρια δολάρια, με τον Dwayne “The Rock” Johnson να είναι στη 2η υψηλότερη θέση για τους ηθοποιούς, την 5η.

Ψηλά στη λίστα υπάρχουν πολλοί άλλοι καλλιτέχνες όπως οι Coldplay, ο Ed Sheeran, ο Bruno Mars, η Katy Perry, η Taylor Swift και ο Jay-Z.

Έκπληξη προκαλεί ότι, παρά τις πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις της, η Rihanna είναι 84η με 37,5 εκατομμύρια.

Πάντως, το καλύτερο και πιο χαρμόσυνο νέο της λίστας είναι ότι στην 93η θέση βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 35,5 εκατομμύρια δολάρια! Μπράβο Greek Freak!

Πηγή: mad.tv