ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΧΕΙ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 600 ΑΤΟΜΩΝ

Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο KITRI, παρουσίασε μια υπηρεσία κατά παραγγελία με στόχο να αποφευχθούν όσο γίνεται περισσότερο τα απόβλητα. Έτσι, πριν από την παραγωγή οποιουδήποτε φορέματος, θα περίμενε να δει πόσοι πελάτες το ήθελαν πραγματικά. Και τώρα φαίνεται ότι το σύστημα λειτουργεί, αφού ένα συγκεκριμένο φόρεμα έγινε τόσο δημοφιλές, που έχει ήδη συγκεντρώσει μια λίστα αναμονής με περισσότερους από εξακόσιους πελάτες.

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν το φόρεμα Margot, ένα κομμάτι από 100% βαμβακερό ύφασμα που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. Έρχεται επίσης σε μια κοραλί έκδοση, η οποία έχει μια (ελαφρώς μικρότερη) λίστα αναμονής άνω των τριακόσιων ατόμων.

Σχεδιασμένο για εύκολη, άνετη και κολακευτική εφαρμογή, το φόρεμα διαθέτει ελαστικά πάνελ για να συγκρατήσει μια κατά τα άλλα άνετη εφαρμογή, oγκώδη μανίκια και κοστίζει 145 λίρες.

Η KITRI αποκάλυψε ότι την τελευταία φορά που είδε αυτό το επίπεδο ζήτησης για ένα κομμάτι ήταν όταν λάνσαρε το φόρεμα Gabriella το 2018, το οποίο εξαντλήθηκε σε σαράντα πέντε λεπτά.

Η σχεδιάστρια Haeni Kim εξήγησε την ιδέα πίσω από τη συλλογή, «Όταν έγινε σαφές ότι αυτό το καλοκαίρι θα ήταν πολύ διαφορετικό φέτος, ξεκινήσαμε να επεξεργαζόμαστε τη συλλογή έχοντας κατά νου τις δραστηριότητές μας. Αντί να κατασκευάσουμε μια γκαρνταρόμπα διακοπών, η προσοχή μας εστιάστηκε στο να νιώθουμε άνετα στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα περιμένουμε το καλοκαίρι και να κάνουμε τον εαυτό μας να νιώθει ξεχωριστό κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής περιόδου. »

Αποστολή εξετελέσθει.

Πηγή: marieclaire.gr