ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορεί να σπούδασε στην Φιλοσοφική Σχολή της Αθήνας αλλά η μεγάλη της αγάπη, ήταν το ραδιόφωνο και η μουσική.   Επάγγελμα δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, υπευθυνη επικοινωνίας, pr και Dj. Πρόκειται για μια άκρως δημιουργική προσωπικότητα.

Ξεκίνησε το ραδιόφωνο επαγγελματικά στην Αθήνα το 1993 από τον kiss fm. Παρέμεινε για μία 8ετία και αποχωρεί για να συνέχισει σε άλλα ραδιοφωνικά μονοπάτια. Best radio 2001 και Nitro Radio από το 2002-2014, όπου παράλληλα έκανε και το marketing των ραδιοφώνων. Η δραστηριότητα συνεχίζεται τα τελευταλια χρόνια, στο Smooth Radio και στον Galaxy 92, όπου παρουσιάζει καθημερινά την πρωινή εκπομπή: Δευτέρα με Παρασκευή 9:00-12:00. Παράλληλα με το ραδιόφωνο είναι υπεύθυνη pr επικοινωνίας απο το 2008, στα εστιατόρια wagamama (golden hall, Μαρούσι και Κηφισιά) .

Ασχολείται με την παρουσίαση, διοργάνωση event, σε Astir beach, Astir hotel και Μεσογειακοί αγώνες «Patras2019».

Συμμετέχει επίσης σε exclusive events (vivify, taf coffee, cultivos coffee, smart park κ.α) και σε επιλεγμένους χώρους, κυρίως πεντάστερα ξενοδοχεία όπως η Μεγάλη Βρετανία, το Electra Metropolis Hotel και το Astir hotel. Είναι resident dj κάθε Τρίτη στο Albion Bar Restaurant.

Λατρεύει την 11χρονη κόρη της Αλεξάνδρα και δεν της χαλάει ποτέ χατίρι. Όπως υποστηρίζει και η ίδια: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο και πολύτιμο, από την ανατροφή ενός παιδιού σε καιρούς ιδιότροπους, περίεργους και απαιτητικούς όπως, αυτοί που διανυουμε και συγκεκριμένα την πανδημία του κορονοιού. Τα παιδιά μας δίνουν ελπίδα και δύναμη για να συνεχίζουμε, με,την πεποίθηση ότι ναι, θα έρθουν πιο όμορφες και πιο «φωτεινές» ημέρες».