Ένα διαφορετικό all-day bistro & bar άνοιξε τα φώτα του στο κέντρο της Αθήνας! Ένας χώρος που μοιάζει με παλιό αρχοντικό, ένα σπίτι με άρωμα αριστοκρατικό που υποδέχεται όσους θέλουν να περάσουν στιγμές με στυλ από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Η κουζίνα του είναι ελληνική μεσογειακή, μέρος της οποίας είναι vegan και vegeterian, με μια wine list, ιδιαίτερα επαρκής.

Για να το βρεις πρέπει να περάσεις από μια στοά, να φτάσεις στο τέρμα της και στη συνέχεια να ανέβεις πάνω στον όροφο. Εκεί θα ανακαλύψεις ίσως την πιο ιδιαίτερη γωνιά της πόλης. Μια σάλα σε υπέροχο vintage στυλ, από τους πολυελαίους, τις τοιχογραφίες, τα έπιπλα, τη διακόσμηση και τα σερβίτσια.

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι, με σκοπό να επιτελεσθεί και ένα κοινωνικό έργο, όλα τα έπιπλα συγκεντρώθηκαν με προσοχή και λεπτομέρεια από τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο ΡΕΤΟ.

Κατά καιρούς, σημειώνονται πολλά happenings και events. Η άρτια τεχνική γνώση του chef, με το δέσιμο των υλικών και τις γεύσεις, έκανε το εστιατόριο να αποτελεί μια κουζίνα υψηλών επιδόσεων. Ο δυναμισμός εξάλλου, είναι εμφανής!

INFO:

Όθωνος 10, Σύνταγμα

21 1406 5081

facebook.com/upperathens

6
6