ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΕΞΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ (24-25-31/12 & 1-5-6/1)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανεβαίνει στη σκήνη του Θεάτρου Παλλάς για μια μουσική γιορτή, με όλα εκείνα τα τραγούδια που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της. Στις 24, 25 και 31 Δεκεμβρίου αλλά και στις 1, 5, 6 Ιανουαρίου η Νατάσα Θεοδωρίδου θα γιορτάσει με το κοινό, σε έξι μοναδικές παραστάσεις.

Το Θέατρο Παλλάς υποδέχεται τη Νατάσα Θεοδωρίδου για έξι εορταστικές συναυλίες - εικόνα 1

Θα υποδεχτεί το 2022 ερμηνεύοντας τις διαχρονικές της επιτυχίες, τραγούδια της από τον τελευταίο της δίσκο «Η ερωτική Νατάσα», αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της «Έξαψη» και «Υπάρχω για σένα». Μαζί της επί σκηνής, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης. Τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας ενώ οι ενορχηστρώσεις και η μουσική επιμέλεια είναι του Παναγιώτη Μπρακούλια. Τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης.

Στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς λειτουργεί για το κοινό, το υψηλής αισθητικής «Foyer Pallas», από το Panas Group, που έχει επιμεληθεί η σκηνογράφος Εύα Νάθενα. Το bar και οι υπηρεσίες εστίασης θα λειτουργήσουν παράλληλα με τις συναυλίες, για βράδια που θα μείνουν αξέχαστα.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη (€ 80-15) μέσω viva.gr.

Το Θέατρο Παλλάς, λειτουργεί ως αμιγής χώρος υποδοχής θεατών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19, ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Πηγή: athinorama.gr