ΤΟ ΝΕΟ SUSHI BAR RAPPU

Ο στρατηγικά τοποθετημένος και έξυπνος φωτισμός του σε συνδυασμό με τις μεγάλες επιφάνειες σκυροδέματος, δημιουργούν μια cozy ατμόσφαιρα στο νέο σούσι bar Rappu, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Σιγκαπούρης.

Βρισκόμενο στη γειτονιά Tanjong Pagar, στο εστιατόριο “omakase” μπορείτε να γευτείτε αυθεντικά ρολάκια σούσι, izakaya, γευστικές μπριζόλες και να τα συνδυάσετε με μια μεγάλη λίστα από sakes. Τον σχεδιασμό του ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο OWIU Studio, το οποίο επέλεξε ένα μείγμα σκούρων πετρών και σκυροδέματος.

Κεντρικό σημείο του Rappu αποτελεί το χαλαζιακό μπαρ 20 μέτρων, το οποίο μοιάζει να “κυκλώνει” περιμετρικά το εσωτερικό του εστιατορίου. Λωρίδες LED φωτίζουν από ψηλά το bar ενώ οι προβολείς που έχουν τοποθετηθεί στην κάτω πλευρά του, δίνουν επιπλέον έμφαση στην υφή του υλικού.

Σε άλλα σημεία, το στιλβωμένο και τραχύ σκυρόδεμα δημιουργεί μια ευχάριστη “σύγκρουση” επιφανειών, ερχόμενο σε αρμονία με τα έπιπλα από μαύρο ξύλο που κυριαρχούν στο χώρο. Ο φωτισμός του Rappu αλλάζει χρώμα όλη την ημέρα και αρκετές φορές είναι πιθανόν να συγχρονιστεί με τη μουσική που ακούγεται στο εστιατόριο.

Info: 52 Duxton Rd, Singapore 089516

Πηγή: mancode.gr