ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ SUPERYACHT ΤΗΣ PORSCHE ΚΟΣΤΙΖΕΙ 14 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Η γνωστή γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αφήνει για λίγο την εξέλιξη των τετράτροχών της και στο Monaco Yacht Show ετοιμάζεται να κάψει καρδιές (και πορτοφόλια).

Δεν άνηκε ποτέ στην κατηγορία «φθηνή εταιρία», αλλά άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος της. Κάτι που δεν πείραζε τους λάτρεις των μοντέλων της, καθώς η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έβαζε πάνω από όλα την ποιότητα, την πολυτέλεια και της επιδόσεις. Στοιχεία που τα έχει περάσει και σε όλα τα υπόλοιπα project που έχει βάλει την υπογραφή της όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο το νέο project της Porsche ξεπερνάει κάθε φαντασία. Αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε ένα τετράτροχο αλλά με ένα superyacht, που πολλοί θα ονειρεύονται να το αποκτήσουν, ελάχιστοι θα έχουν τη δυνατότητα και μόλις 7 θα το κάνουν δικό τους – όσα και τα «κομμάτια» που θα βγουν στην αγορά.


Το GTT 115 είναι το υβριδικό superyacht του Studio F.A. Porsche σε συνεργασία με την Dynamiq, η τιμή του θα αγγίξει τα 14 εκ. ευρώ και ετοιμάζεται να κάνει την επίσημη παρουσία του στο Monaco Yacht Show που ανοίγει τις πύλες του στις 27 Σεπτεμβρίου. Με επιβλητικό design και μεταλλικό χρώμα, μοιάζει με ένα πραγματικό βέλος των θαλασσών.

Το GTT 115 έχει μήκος 35 μέτρα, πιάνει 21 κόμβους και προσφέρει αποδοτική κατανάλωση καυσίμου για 3.400 ναυτικά μίλια. Αν και πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, από τις πρώτες φωτογραφίες βλέπουμε ότι η πολυτέλεια κυριαρχεί και στο εσωτερικό του, με τα ξύλινα πατώματα και τα luxury έπιπλα.

Πηγή: andro.gr

10
10