ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακηρύχθηκε «προσωπικότητα της χρονιάς στην ελληνική ναυτιλία» πραγματοποιώντας επενδύσεις που ξεπέρασαν το ένα δισ. δολάρια. Επενδύσεις που έχουν να κάνουν τόσο με ναυπηγήσεις νέων πλοίων, κυρίως υπερδεξαμενόπλοιων VLCC, όσο και σε αγορές πλοίων, όπως τα πέντε μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από τη νοτιοκορεάτικη Hanjin Shipping.

O Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

«Είμαι περήφανος για τη σύμπτωση να γεννηθώ Έλληνας και να ασχολούμαι με τη ναυτιλία. Στον ναυτιλιακό κόσμο μαθαίνει κανείς από την αρχή πώς να αντιμετωπίζει και να ανταγωνίζεται ψηλά κύματα, τεράστιες εταιρείες και πολύ ταλαντούχους, έξυπνους και έμπειρους ανθρώπους.

Επομένως, για να επιτύχει κανείς πραγματικά σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να εργαστεί σκληρά, να αποδίδει, να έχει πίστη και να είναι συνεπής απέναντι στις απαιτήσεις της βιομηχανίας μας, οι οποίες αυξάνονται σχεδόν καθημερινά», τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε λέγοντας.

«Κατά τη διάρκεια αυτού του υπέροχου και δύσκολου ταξιδιού, μαθαίνει πώς να πολεμά και να είναι νικητής. Για να τα κατορθώσει αυτά, πρέπει να έχει κανείς τους κατάλληλους συναδέλφους στο πλάι του, άριστα καταρτισμένα πληρώματα και μια οικογένεια που να τον στηρίζει και να στέκεται δίπλα του. Τους ευχαριστώ όλους πολύ για την πίστη και την εμπιστοσύνη τους προς εμένα.

Η επιτυχία μας στη ναυτιλία μάς επέτρεψε να συνεισφέρουμε σημαντικά και να είμαστε νικητές και σε άλλους τομείς δραστηριότητας: στον αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου φυσικά, στην Ελλάδα και στην Αγγλία, στα media και στον αγαπημένο μας δήμο Πειραιά.

Τα επιτεύγματά μας στη ναυτιλία μας δίνουν τη δύναμη να συνεισφέρουμε ό,τι καλύτερο στην κοινωνία. Η ανεξαρτησία από οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση -ιδιαίτερα τηνΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ- μας δίνει την ελευθερία να εκφράζουμε τη γνώμη μας και τις απόψεις μας για τη χώρα μας και τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα. Ο Θεός να ευλογεί τη χώρα μας και όλους μας».

Πηγή: redpen24.gr