ΤΟ CLARIDGE’S ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το ξενοδοχείο Claridge’s στο Λονδίνο προσφέρει δωρεάν κατάλυμα στους εργαζόμενους του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, που δεν μπορούν να μείνουν σπίτι τους εξαιτίας της πανδημίας.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο (οι τιμές ξεκινούν συνήθως από 650 λίρες ανά βράδυ) θα δεχτεί 40 γιατρούς, νοσοκόμες και άλλους εργαζόμενους από τον τομέα της υγείας, αυτή την Παρασκεύη, προσφέροντάς τους πρωινό και βραδινό κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Πολλοί εργαζόμενοι αναγκάζονται να βρουν εναλλακτικούς τρόπους διαμονής καθώς μένουν με άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύουν άμεσα από τον κορωνοϊό.

“Όπως και στους προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, το Claridge’s έχει καθήκον να ενισχύσει και να υποστηρίξει τους ανθρώπους του Λονδίνου. Ομάδες από όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τους ειδικούς του NHS σε αυτή την κρίσιμη εποχή. Θα τους είμαστε για πάντα υπόχρεοι” δήλωσε ο Paddy McKillen, συνιδιοκτήτης του θρυλικού ξενοδοχείου.

Η είδηση γι΄αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία, ήρθε λίγες μέρες μετά αφότου το ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Mayfair έκλεισε τις πόρτες  του για πρώτη φορά στη 200ετή ιστορία του, σύμφωνα με την Independent. Το προσωπικό του Claridge’s θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο την Τετάρτη για να προετοιμαστεί για τους καλεσμένους του από το νοσοκομείο St Mary’s στο Paddington.

Πηγή: harpersbazaar.gr

10
10