Είναι σημαντικό να συνδιάζεις την ποιότητα, με το σωστό service. Εάν σε αυτό προσθέσεις και τις εξαιρετικές τιμές, τότε απολαμβάνεις αυθεντικό sushi.

Ξεκινήσαμε την ρεστοκριτική μας, με δικές μας επιλογές, αφού πριν το επισκεφθούμε, είχαμε ακούσει τα καλύτερα από θαμώνες και μη. Μπορεί η συγκεκριμένη κουζίνα να είναι δημοφιλής, αλλά για να προσφέρεις sushi σε πελάτες, χρειάζεται εμπειρία, γνώσεις, διάθεση για δημιουργία και μεγάλη όρεξη για αναζήτηση, με σκοπό να κάνεις την κουζίνα ακόμα καλύτερη.

Ξεκινήσαμε με την σαλάτα earth salad & salmon. Από ορεκτικά επιλέξαμε το rock shrimp ενώ όλα τα rolls, special nigiri salmon teriyaki, special nigiri spicy sea bass, inside out roll salmon teriyaki, inside out roll spicy california, inside out special crispy roll και inside out special dragon, ήταν εξαιρετικά τόσο από εμφάνιση όσο και απο γεύση. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το κυρίως ebimono. Κλείσαμε την βραδιά μας, με το επιδόρπιο sushimono chocolate & cream roll.

_mg_2212

Μπορεί σε όλη την επικράτεια να έχουν ανοίξει πολλά εστιατόρια sushi, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις τη σωστή επιλογή. Μας άρεσε πάρα πολύ το service και η φιλοξενία, στοιχεία που δίνουν ένα διαφορετικό «χαρακτήρα» στο εστιατόριο. Ευχαριστούμε θερμά την κ. Ολυμπία Γιαννούτσου, για την άψογη συνεργασία της αλλά και τον Θεολόγο Σαμαρά.

INFO:

Κολοκοτρώνη 126, Πειραιάς 185 36