ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ SUPERCAR ΤΗΣ ALFA ROMEO;

Μια νέα Alfa Romeo είναι πάντοτε είδηση. Που μέχρι να τη μάθεις, αφήνεις τη φαντασία σου να καλπάσει…

Η αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου, που περιμένουμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι, έχει αρχίσει. Περίπου δύο δεκαετίες, μετά την 8C Competizione, η Alfa Romeo, βουτάει πάλι στα βαθιά!

Καθώς περιμένουμε υπομονετικά την Alfa Romeo να αποκαλύψει (30 Αυγούστου) το πολυαναμενόμενο υπεραυτοκίνητό της με μεσαίο κινητήρα, η αυστραλιανή αντιπροσωπεία της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ζήτησε από τους θαυμαστές να δοκιμάσουν τη φαντασία τους χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.

Βάσει των λιγοστών πληροφοριών, που έχουν διαρρεύσει για το επερχόμενο μοντέλο, θα παραχθούν συμβολικά μόλις 33 αυτοκίνητα, με τιμή θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η νέα Alfa αναμένεται να εφοδιάζεται με μια εξελιγμένη παραγωγή του διπλού υπερτροφοδοτούμενου V6 2,9 λίτρων της Giulia Quadrifoglio, αναμφίβολα ενισχυμένο για να αποδίδει περισσότερους από 520 ίππους.

Ενώ, λοιπόν, το επερχόμενο μοντέλο αναμένεται να είναι ένα δίθυρο υπεραυτοκίνητο με μεσαίο κινητήρα, εμπνευσμένο από την πανέμορφη Alfa Romeo 33 Stradale του 1967, τα φανταστικά μοντέλα της Alfa Romeo μπορούν να είναι ό,τι επιθυμείτε. Ο αποκλειστικός ιστότοπος της μάρκας είναι ήδη γεμάτος με μερικά παραδείγματα για να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν τους θαυμαστές.

Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε χαμηλά σούπερ αυτοκίνητα, σέξι grand tourers, σεντάν με ρετρό γεύση, ακόμη και ένα κουπέ SUV.

Οι αποδόσεις μπορούν να δημιουργηθούν με εισαγωγή 6 λέξεων-κλειδιών, που περιγράφουν το μοντέλο της Alfa Romeo των ονείρων σας και το περιβάλλον στο οποίο θα θέλατε να παρουσιαστεί. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να σχολιάσουν την ανάρτηση της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Instagram.

Η Alfa Romeo Australia θα δημιουργήσει τις αποδόσεις που δημιουργούνται από AI με βάση τις υποβολές 6 λέξεων και στη συνέχεια θα μοιραστεί τις καλύτερες δημιουργίες, στο προφίλ της στο Instagram.

Πηγή: newsauto.gr