ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ! ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 24:00 ΣΤΟ MEGA

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο Mega η εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη και πρώτη καλεσμένη θα είναι η Έλλη Στάη. Η Νίκη Λυμπεράκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη συνάντηση με την πρώτη της καλεσμένη στον Εθνικό Κήπο.

«Είναι άνθρωποι που πάντα ήθελα να έχω την ευκαιρία να βρεθώ απέναντί τους και να τους ρωτήσω πράγματα που δεν τα πολυσυζητάμε. Αυτό είναι το κριτήριο. Θαύμαζα πολύ την Έλλη Στάη, την Λιάνα Κανέλλη, την Εύη Δεμίρη, την Μαρία Χούκλη, την Όλγα Τρέμη, όχι μόνο σαν παρουσιάστριες, αλλά σαν γυναίκες που έσπασαν το στερεότυπο της απλά όμορφης. Είναι γυναίκες που νομίζω άνοιξαν δρόμους για όλες μας» είπε.

Η Νίκη Λυμπεράκη αποκάλυψε πως δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την Έλλη Στάη να βρεθεί στην εκπομπή, ωστόσο η ίδια είχε ένα κράτημα.

«Όταν βλέπεις κάποιον και τον θαυμάζεις από παλιά, έχεις ένα κράτημα», εξήγησε. «Επίσης, υπάρχει μία ιδιαιτερότητα με την Έλλη Στάη, είμαστε από το ίδιο χωριό. Αυτός ήταν και ένας επιπλέον λόγος που είχα ένα κράτημα. Άκουγα από τον μπαμπά μου για την Έλλη και σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα να ζει ο μπαμπάς μου να το δει», είπε η Νίκη Λυμπεράκη.

Πηγή: newsbeast.gr