ΠΟΥΓΚΙ 1821: ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ CALLISTA

Αν υπάρχει κάτι που μας κάνει να αγαπάμε τη μόδα λίγο περισσότερο είναι η μοναδική της προσέγγιση σε πράγματα που μοιάζουν απτά και καθημερινά. Ένα πουγκί, λοιπόν, μεταμορφώνει σε κάτι σπάνιο και ξεχωριστό από την Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, creative director της Callista. 

To πουγκί 1821 εμπνέεται από την Ελληνική Επαναστάτη κι έρχεται την κατάλληλη στιγμή, τη χρονιά των εορτασμών για την επέτειο των 200 ετών, για να πάρει μια θέση στη συλλογή μας με τα πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ. Αυτά που θα έχουν πάντα κάτι να μας θυμίζουν και να δίνουν μοναδική ματιά στις εμφανίσεις μας. Έξυπνο, φρέσκο και μαζί παραδοσιακό, το πουγκί 1821 αποδομεί τα χαρακτηριστικά της εθνικής μας φορεσιάς και έρχεται ως μία σύγχρονη και παιχνιδιάρικη πρόταση για να τιμήσει την Ελληνική επανάσταση.

Όπως δήλωσε η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, “με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση αποκωδικοποιώ την παραδοσιακή ελληνική φορεσιά και σχεδιάζω αυτό το πουγκί χρησιμοποιώντας ένα κόκκινο ανάποδο φέσι σαν βάση του και το στολίζω με δερμάτινη φουστανέλα και φούντες του τσαρουχιού”.

Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό www.callistacrafts.com

Πηγή: harpersbazaar.gr