ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΤΗΣ MEGHAN MARKLE ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ;

Το 16ήμερο Royal Tour του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ολοκληρώθηκε. Ταξίδεψαν στην Αυστραλία, στα Fiji, στην Tonga, επέστρεψαν στην Αυστραλία, και έκλεισαν με Νέα Ζηλανδία. Αν σας φαίνεται δύσκολο να παρακολουθήσετε αυτό, σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να παρακολουθήσει κανείς τις αλλαγές των outfits που έκανε η Δούκισσα. Θα σας διευκολύνουμε: Ήταν πάνω από 30.

Ήταν αναμενόμενο ότι η Δούκισσα του Sussex θα φορούσε κάποια νέα κομμάτια και σύνολα, προς τιμήν των χωρών που επισκέφθηκε. Παραλλήλως όμως, έκανε έξυπνες επιλογές και πήρε μαζί της και ρούχα που μπορούσε να φορέσει σε παραπάνω από έναν συνδυασμούς, μαζί με ρούχα που είχε ξαναφορέσει. Από τα looks της δεν έλειψαν φυσικά και τα βασιλικά accessories, όπως το δαχτυλίδι της Diana.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, το συνολικό κόστος της γκαρνταρόμπας της για το Royal Tour, εκτιμάται να φτάσει τα $127,991. Οι πρώτες καταγραφές που έχουν γίνει έχουν ήδη ξεπεράσει τα $60,000, χωρίς να υπολογίζονται τα κοσμήματα και τα custom outfits. Όλα δείχνουν πως τα $100,000 είναι το χαμηλότερο όριο που μπορούμε να υπολογίζουμε.

Δείτε περισσότερα στο jenny.gr