ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ-ΝΕΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΖΑΡΙΦΗ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μετακινήσεις και νέες εκπομπές προστίθενται την ερχόμενη σεζόν στη μεσημεριανή καθημερινή ζώνη των καναλιών. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Την νέα σεζόν θα δούμε κάποιες αλλαγές στη μεσημεριανή ζώνη των καναλιών με νέες εισόδους εκπομπών και παρουσιαστών, ενώ κάποια προγράμματα παραμένουν ίδια χωρίς αλλαγές.

Με μια ματιά, την ερχόμενη σεζόν, εισβάλλει ξανά στη μεσημεριανή ζώνη η Φαίη Σκορδά και μια από τις αντιπάλους της θα είναι η άλλοτε διευθύντρια της, η Ζήνα Κουτσελίνη. Η τελευταία ήταν το πρόσωπο που όταν ήρθε η Φαίη Σκορδά στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη ήταν από πάνω της και φυσικά στο ακουστικό της όταν παρουσίαζε μεσημεριανή εκπομπή στο Alter. Νέο πρόσωπο σε μεσημεριανή εκπομπή είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ ποια εκπομπή θα αντικαταστήσει το «Καλό μεσημεράκι» που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς

Η ΕΡΤ ξεκινάει νωρίς, δεν περιμένει την έναρξη των ιδιωτικών καναλιών, και βγάζει στον αέρα από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το «Studio 4».

Ποιες εκπομπές αλλάζουν ώρα προβολής

Φαίη Σκορδά – ΣΚΑΙ

Η Φαίη Σκορδά, μετά από δέκα χρόνια, επιστρέφει ξανά στη μεσημεριανή ζώνη από την οποία είχε συστηθεί πανελλαδικά στο τηλεοπτικό κοινό. Μετά από διαπραγματεύσεις και με σκοπό να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης η παρουσιάστρια τελικά αλλάζει ζώνη και μετατίθεται στη μεσημεριανή με επικρατέστατη ώρα προβολής το slot 12-2.Ο τίτλος της εκπομπής είναι «Fay’s time» και ο μόνος που παραμένει από τη περσινή ομάδα μπροστά στις κάμερες είναι ο Άγγελος Βουράκης.

Studio 4 – ΕΡΤ1

Το Studio 4 έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις συνεντεύξεις που κάνουν οι έμπειροι δημοσιογράφοι/παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, αλλά και για τα ωραία θέματα που παρουσιάζονται από την ομάδα καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Την νέα σεζόν το Studio 4 αλλάζει ώρα προβολής, μετατίθεται στις 15.00, και θα έχει κανονικά διάρκεια τρεις ώρες. Όπως έκανε γνωστό η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μέσα από τα social media, οι (ενδιαφέρουσες) συνεντεύξεις της εκπομπής θα προβάλλονται στις 16.00 όπως και πέρυσι.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 15.00

Νέα εκπομπή

Η Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει με εκπομπή

Η Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει μετά από ένα διάλειμμα ξανά στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το είδος της εκπομπής που θα παρουσιάζει στο Open, όμως ένας από τους συνεργάτες φαίνεται να είναι ο Τόλης Παπαδημητρίου, ο οποίος μέχρι πέρυσι έγραφε τα κείμενα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

Οι εκπομπές που μένουν σταθερές στη μεσημεριανή ζώνη

Αλήθειες με τη Ζήνα – STAR

Η Ζήνα Κουτσελίνη σταθερή αξία πλέον στη μεσημεριανή ζώνη έχει αποκτήσει το δικό της κοινό μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παραμένει κανονικά στην ώρα προβολής της.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, η οποία έχει διατελέσει διευθύντρια ψυχαγωγικών προγραμμάτων, θα κάνει ορισμένες αλλαγές στην ομάδα, ενώ ο βασικός κορμός της θεματολογίας θα παραμείνει ο ίδιος.

Ελένη – MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη για τρίτη σεζόν παραμένει στο Mega με την εκπομπή «Ελένη». Αν και δεν υπάρχουν βασικές αλλαγές στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες, υπάρχουν αλλαγές συντελεστών στην ομάδα που στήνει την εκπομπή.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά η εκπομπή «Ελένη» θα έχει λιγότερη διάρκεια, ωστόσο παραμένει στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

T-Live – ALPHA

Η Τατιάνα Στεφανίδου παραμένει στον Aplha παρουσιάζοντας την εκπομπή «Tlive» για τέταρτη σεζόν που επικεντρώνεται στα κοινωνικά θέματα και στην επικαιρότητα.

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 14:50.

Πηγή : iefimerida.gr