Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ HARRY (THE CROWN)

Αναμφίβολα, μία τέτοια είδηση θα ήταν από ένα παράλληλο σύμπαν, αφού η Καμίλα δεν αποτελεί το πιο αγαπημένο πρόσωπο του πρίγκιπα Harry, όπως έγινε κατανοητό από την αυτοβιογραφία του, “Ρεζέρβα” και τα περιστατικά που διηγήθηκε σε αυτή κατά της μητριάς του. Και πράγματι αυτό συνέβη, καθώς το εν λόγω βίντεο προήλθε από ένα διαφορετικό σύμπαν, εκείνο του “The Crown”.

Το Σάββατο, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την 6η και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, όπου έγινε η αναπαραγωγή του γάμου του τότε πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα, μία στιγμή στην ιστορία που θα αποτελέσει το φινάλε της σειράς, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες. Ήδη φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει από το τελευταίο γύρισμα, με τους ηθοποιούς να μοιάζουν καταπληκτικά σε ομοιότητα με τους πραγματικούς χαρακτήρες.

Ωστόσο, εκείνο που έγινε viral ήταν ο χορός του καστ με το που γυρίστηκε η τελευταία σκηνή. Σε αυτό το βίντεο είδαμε διάφορα μέλη της τηλεοπτικής βασιλικής οικογένειας να χορεύουν χαρούμενα για το αποτέλεσμα, όπου εντοπίσαμε την τηλεοπτική Καμίλα, την οποία υποδύεται η Olivia Williams και τον τηλεοπτικό πρίγκιπα Harry, τον οποίο ενσαρκώνει ο νεαρός Luther Ford, να χορεύουν μαζί.

Όπως καταλαβαίνουμε κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν ποτέ στην πραγματικότητα, αφού ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται σε διαμάχη με την οικογένειά του. Όμως, θα παραστεί στην τελετή στέψης του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, χωρίς τη σύζυγό του, Meghan Markle, η οποία θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά τους.

https://www.madamefigaro.gr/celebrities/hot-news/144085/kati-pou-den-perimename-na-doume-pote-i-kamila-xoreuei-me-ton-prigkipa-harry

Πηγή: madamefigaro.gr