Ο RALPH LAUREN ΧΡΙΖΕΤΑΙ ΙΠΠΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Ο Ralph Lauren, Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, μόλις ανακοινώθηκε ως ο πρώτος Αμερικανός σχεδιαστής που θα τιμηθεί με το αξίωμα του βρετανού ιππότη. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Βασίλισσας, η τελετή θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο.

 Το βραβείο μοιάζει κατάλληλο για τoν Lauren καθώς τα σχέδια του έχουν φορέσει πολλοί κομψοί βασιλείς, όπως η Πριγκίπισσα Νταιάνα, η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μάρκλ.

Εκτός από την συμβολή του στην αμερικανική μόδα για πάνω από 50 χρόνια, ο Λόρεν έχει επίσης έντονη φιλανθρωπική δράση με τη δέσμευση να βοηθήσει τους ασθενείς με καρκίνο να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Η Ralph Lauren Corporation ίδρυσε το Κέντρο Nina Hyde για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού στο κέντρο καρκίνου του Georgetown Lombardi, το Κέντρο Ralph Lauren για την αντιμετώπιση του καρκίνου στο Harlem της Νέας Υόρκης και το Κέντρο Ralph Lauren για την έρευνα του καρκίνου του μαστού στο νοσοκομείο Royal Marsden στο Λονδίνο.

Ο σχεδιαστής εντάσσεται στη λίστα των επιτυχημένων Αμερικανών που έλαβαν τον αντίστοιχο τιμητικό τίτλο, η οποία περιλαμβάνει τον Πρόεδρο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, τον Πρόεδρο Ρόναλντ Ρήγκαν, τον Προέδρου Τζωρτζ Μπους, την Αντζελίνα Τζολί, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, τον Μπιλ καιτην Μελίντα Γκέιτς, και πολλές άλλες προσωπικότητες.

Πηγή: marieclaire.gr