ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ MOMus Η ΦΑΝΗ ΤΣΑΤΣΑΙΑ

Τη θέση της Γενικής Διευθύντριας στον Μητροπολιτικό Οργανισμό Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης – MOMus έχει καταλάβει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Φανή Τσατσάια, μετά την ολοκλήρωση της διεθνούς πρόσκλησης ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη θέση και την απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης της διαγωνιστικής διαδικασίας, όπως αυτή προβλέπεται από τον ιδρυτικό νόμο του Οργανισμού.

Αποστολή της Γενικής Διευθύντριας, είναι να εποπτεύει και να συντονίζει διοικητικά και οικονομικά την οριζόντια λειτουργιά των υπηρεσιών του МОМus, να συνεργάζεται με τις καλλιτεχνικές διευθύνσεις (Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Μουσείο Άλεξ Μυλωνά, Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Πειραματικό Κέντρο Τεχνών) και να εισηγείται τους επιμέρους στόχους και τα μέσα που απαιτούνται για την υλοποίηση της αποστολής του Οργανισμού.

Ένας αγαπημένος, οικείος χώρος, λέει η νέα διευθ, του MOMus

Σε ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Τσατσάια αναφέρει: «Με χαρά και τεράστια ευθύνη αναλαμβάνω τα καθήκοντα της Γενικής Διευθύντριας του MOMus – Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης, σε έναν αγαπημένο και οικείο χώρο που με είχε αγκαλιάσει στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Ελπίζω ότι θα συνεργαστούμε όλοι μαζί, ώστε να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τον μεγαλύτερο εικαστικό οργανισμό της χώρας μας».

Πηγή : iefimerida.gr

10
10