ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ»

Επίθεση στον πρωθυπουργό, με αφορμή την ανάρτηση στο facebook του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος καλούσε τη Ρένα Δούρου να… παραιτηθεί διότι δεν ζήτησε την εκκένωση της περιοχής της Καλιφόρνιας, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΝΔ, επισημαίνοντας ότι το πρόβλημα είναι ο Αλ. Τσίπρας και όχι ο υπουργός του.

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Παύλος Πολάκης αλλά ο πρωθυπουργός ο οποίος συνεχίζει να τον διατηρεί στην κυβέρνησή του και πως «δεν ντρέπεται καθόλου που τον υποστηρίζει δημόσια». Η Αξιωματική Αντιπολίτευση σχολιάζει αρνητικά τα «αστειάκια» που έκανε ο υπουργός με τους «99 νεκρούς στο Μάτι.» και καταλήγει ότι «η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια»

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι, όμως, ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια».

Πηγή: liberal.gr