Το Moorings στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, συγκαταλέγεται στις καλύτερες επιλογές, αφού συνδυάζει ποιότητα και αισθητική, σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Η κουζίνα του, είναι μεσογειακή με ενδιαφέρουσες ιαπωνικές πινελιές, ενώ ο chef Ανδρέας Σχοινάς, ηγείται μιας ομάδας, που ξέρει να δημιουργεί και να «εκτελεί», πρωτότυπες γεύσεις από τη μεσόγειο, πάντα σε υψηλά επίπεδα.

Ξεκινήσαμε με τις καρδιές λαχανικών με φρεσκοκαπνισμένο σολομό σε vinaigrette από ταραμά και τσίπουρο. Συνεχίσαμε με carpaccio από φιλέτο μοσχάρι και φιλέτο σφυρίδας, ενώ οι γαρίδες με μαραθόσπορο και ούζο, με άγριο ρύζι και κόκκινη πιπεριά, έδωσαν μια διαφορετική γεύση, στην εισαγωγή της ρεστοκριτικής μας.

Τα κυρίως ήταν υπέροχα, αφού τόσο οι μαύρες ταλιατέλες, με καραβιδοουρές, όσο και το μοσχάρι, νουά black angus USA, ήταν υπέροχα τόσο από άποψη αισθητικής όσο και ποιότητας. «Κλείσαμε» με Semi freddo λεμoνιού, το οποίο συνοδευόταν με τραγανό μπισκότο, σε μια βραδιά που τα είχε «όλα». Η winelist του εστιατορίου, είναι από τα δυνατά χαρτιά του. 

drz-mrn-9143 copy

Το Moorings, δεν συγκαταλέγεται τυχαία στα καλύτερα εστιατόρια των Αθηνών. Στυλ και ευρηματικότητα, προσδίδουν στο εστιατόριο, την δική του ταυτότητα. Γι αυτό άλλωστε βιώνει την επιτυχία, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

INFO:

Μαρίνα Βουλιαγμένης

21 0896 1310

www.moorings.gr

8
8