Η MEGHAN MARKLE ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ CAPE DRESS AΠΟ ΤΟ BRAND SAFIYAA

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry βγήκαν προχθες βράδυ για το Φεστιβάλ Μουσικής Mountbatten στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Η εκδήλωση ήταν μία από τις τελευταίες του ζευγαριού ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας προτού απομακρυνθούν εξολοκλήρου από τα  βασιλικά καθήκοντά τους στο τέλος του μήνα.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη βασιλική ανταποκρίτρια της Daily Mail, Rebecca English, το μουσικό φεστιβάλ είναι σχεδόν το τελευταίο γεγονός που πρόκειται να παρακολουθήσουν οι Sussexes πριν τεθεί σε ισχύ η βασιλική έξοδος.

Επίσης το φεστιβάλ, αναμένεται να είναι η τελευταία φορά που ο Harry φοράει τη στολή του Captain General, έναν τίτλο που θα παραδώσει όταν αυτός και η Meghan αποχωρεί από τα βασιλικά καθήκοντα.

Getty Images

Η Meghan έδειχνε εκπληκτική όπως πάντα με ένα κόκκινο φόρεμα με ενσωματωμένη κάπα από το brand με έδρα το Λονδίνο, Safiyaa, γόβες Aquazzura κι ένα κόκκινο σατέν clutch από τον Manolo Blahnik.

Το φετινό Φεστιβάλ Μουσικής Mountbatten σηματοδοτεί την 75η επέτειο από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και την 80η επέτειο από τη δημιουργία των Britains Commandos. Παρόλα αυτά, εμείς δεν κρίνουμε αν η εμφάνιση της Meghan σε ενθουσιάζει περισσότερο από την ίδια την επέτειο.

Πηγή: marieclaire.gr