Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ REVIVAL ΤΟΥ SEX AND THE CITY!

Πριν από λίγο καιρό, το όνειρο των fans της σειράς έγινε πραγματικότητα: Ανακοινώθηκε το revival του «Sex and the City», «And Just Like That..», που θα πάρει τη μορφή μίνι σειράς 10 επεισοδίων και θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max!

Όμως δεν ήταν όλα ρόδινα, καθώς ενώ οι τρεις (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis) από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες συμφώνησαν να πάρουν μέρος, η iconic Samantha, που υποδύεται η Kim Catrall, δυστυχώς δεν θα εμφανιστεί στη νέα σειρά.

Το νέο κεφάλαιο αφηγείται το ταξίδι των τριών γυναικών από την περίπλοκη πραγματικότητα και φιλία τους στην ηλικία των 30 στην ακόμη πιο περίπλοκη ζωή και φιλία τους, τώρα που είναι 50 ετών.

Η φωτογραφία δείχνει τις πρωταγωνίστριες Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, πιο stylish από ποτέ!

Πολλά γνωστά πρόσωπα από το αρχικό καστ της σειράς πρόκειται να εμφανιστούν, όπως ο Evan Handler, ο David Eigenberg, ο Willie Garson, ο Mario Cantone και ο Chris North, ως η μακροχρόνια αγάπη της Carrie, τον «Mr. Big».

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι ηθοποιοί είχαν ξανασυναντηθεί για το πρώτο table reading του καινούριου σεναρίου και η Sarah Jessica Parker μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία από αυτήν τη συνάντηση των τριών ηθοποιών, γράφοντας στη λεζάντα: «Ξανά μαζί».

Οι θαυμαστές της σειράς εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς και όλοι ανυπομονούμε για να απολαύσουμε την νέα μόδα που θα μας παρουσιάσουν και τις νέες ίντριγκες, με φόντο τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης!

Πηγή: jenny.gr