ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μέσα από το interior design, τις προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες, τα στιλάτα έπιπλα και τη διαφορετική κάθε φορά αισθητική -η οποία επηρεάζεται και από την προσωπικότητα των ενοίκων- ξετυλίγεται και μια μοναδική ιστορία, με πρωταγωνίστρια την αισθητική. Και όταν ο ένοικος είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς και πληθωρικούς ανθρώπους που έχουν περάσει ποτέ από τον ελληνικό χάρτη της μόδας, ο μοναδικός Λάκης Γαβαλάς, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι συγκλονιστικό.

Γνωστό για την ιδιαίτερη ικανότητά του να συνδυάζει το εκκεντρικό με το κλασικό, το καινοτόμο με το κλασικό και το φρέσκο με το σχεδόν παλιακό, το Studiomateriality είδε σε ένα διαμέρισμα στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας στο Κολωνάκι τον λευκό καμβά, πάνω στον οποίο θα εξωτερίκευε την ατέρμονη δημιουργικότητα που το χαρακτηρίζει.

Η ομάδα του εμπνεύστηκε από τον Ρενέ Μαγκρίτ, τον σπουδαίο Βέλγο ζωγράφο του σουρρεαλισμού και δημιούργησε ένα περιβάλλον με έντονο το παιχνιδιάρικο και bold στοιχείο με μια διάθεση εκκεντρικής κομψότητας να διαχέεται άφθονη στον χώρο. Σαν να βρισκόμαστε σε μοντέρνο μουσείο σύγχρονης τέχνης, όπου τα σκούρα χρώματα και η πληθωρικότητα έχουν σίγουρα την τιμητική τους.

Με πυξίδα τους το στοιχείο της έκπληξης, οι designers έδωσαν στο κάθε δωμάτιο το όνομα που το αντιπροσωπεύει καλύτερα θεματικά.

διαμέρισμα Κολωνάκι Studiomateriality
διαμέρισμα Κολωνάκι Studiomateriality
διαμέρισμα Κολωνάκι Studiomateriality
διαμέρισμα Κολωνάκι Studiomateriality

«Αντιλαμβανόμαστε το κάθε δωμάτιο στο διαμέρισμα σαν ένα ξεχωριστό έργο τέχνης, χωρίς ωστόσο να θέσουμε σε κίνδυνο τη λειτουργικότητα του διαμερίσματος» αναφέρουν οι ίδιοι.

Οι ταπετσαρίες για τους τοίχους, τα χαλιά και τα υφάσματα των επίπλων είναι εμπνευσμένα από διάσημα μουσεία του κόσμου, συνεχίζοντας το artistic concept του interior design του σπιτιού.

Δείτε περισσότερα στο bovary.gr

10
10