ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ: ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ESG SHIPPING AWARDS

Εντυπωσιακή τελετή, η οποία συγκέντρωσε σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τρίτη 30 Μαΐου όπου δόθηκαν τα πρώτα διεθνώς ESG Awards με εστίαση στην ελληνική ναυτιλία.

Πιο συγκεκριμένα απονεμήθηκαν βραβεία σε 23 εταιρείες με τις κατηγορίες να είναι 11 και σε κάθε μία από αυτή να βραβεύονται τρεις υποψήφιοι με χρυσό, ασημένιο και χάλκινο βραβείο. Κάποιες εταιρείες πήραν περισσότερα από ένα βραβεία.

Επίσης, δόθηκαν και δύο Motivation Awards.

Τα αρχικά ESG προέρχονται από τις λέξεις Environment/Περιβάλλον, Society/Κοινωνία και Governance/Διακυβέρνηση και αφορούν τον απόηχο και τις πρακτικές που έχει μια επιχείρηση σε αυτούς τους τομείς.

Το «παρών» έδωσαν από την πλευρά των πλοιοκτητών, η Μελίνα Τραυλού, η Σουζάνα Λασκαρίδη, η Σεμίραμις Παληού, ο Δημήτρης Φαφαλιός, η Μιλένα Παππά, η Κατερίνα Μποδούρογλου, ο Σταμάτης Τσαντάνης, o Βαλέντιος Βαλέντης, οι Νίκος και Ανδρέας Ματθαίος, η Έλπη Πετράκη, ο Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Γιώργος Αλεξανδράτος.

Πρόκειται για τα πρώτα διεθνώς βραβεία ESG που απονέμονται – Δόθηκαν συνολικά 35 βραβεία σε 25 εταιρείες με τις κατηγορίες να είναι 11 και σε κάθε μία από αυτή να βραβεύονται τρεις υποψήφιοι με χρυσό, ασημένιο και χάλκινο βραβείο

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

10
10