ΔΙΠΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ WILLIAMS!

Baku City Circuit, Baku, Azerbaijan. Saturday 28 April 2018. Sergey Sirotkin, Williams FW41 Mercedes. Photo: Williams F1 ref: Digital Image dcd1828ap2041

Κι επιτέλους, ήρθε η ώρα να κάνει και η Williams ανακοινώσεις. Η ιστορική ομάδα θα έχει αποκαλύψεις την προσεχή Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου. Θα μας δείξει τα νέα της χρώματα σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, στο εργοστάσιό της στο Γκροβ της Αγγλίας.

Παρότι στην επίσημη λίστα συμμετοχών που ανακοίνωσε πριν μερικά 24ωρα η FIA, η ομάδα του Sir Frank παρουσιάζεται ως Williams Racing, έχει διαρρεύσει πως θα ανακοινωθεί και νέος title sponsor, που μάλιστα θα εκπροσωπηθεί στο πάνελ κατά την παρουσίαση.

Θυμίζουμε πως η Williams έχασε τη χορηγία της Martini στο τέλος του 2018 ενώ παρά τη συμφωνία που υπήρχε, η Rich Energy προτίμησε τελικά να χορηγήσει τη Haas – και μάλιστα, όπως φημολογείται, με τα μισά λεφτά.

Αναμένεται να δούμε και νέους χορηγούς που θα ακολουθήσουν τον Robert Kubica, που μαζί με τον ταλαντούχο George Russell θα αποτελέσουν το επίσημο δίδυμο οδηγών.

Η Williams έδωσε στη δημοσιότητα μέσω social media ένα teaser video ενόψει της παρουσίασης αλλά την πραγματική FW42, λογικά θα τη δούμε πρώτη φορά στις 18 Φεβρουαρίου, όταν και θα «πατήσει πίστα» για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του πρώτου χειμερινού τεστ εξέλιξης που θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των επίσημων παρουσιάσεων των νέων μονοθεσίων:

 

Scuderia Toro Rosso STR14 11 Φεβρουαρίου
Renault R.S.18 12 Φεβρουαρίου
Racing Point ? 13 Φεβρουαρίου
Mercedes AMG F1 W10 EQ Power+ 13 Φεβρουαρίου
Red Bull Racing RB15 13 Φεβρουαρίου
McLaren MCL34 14 Φεβρουαρίου
Ferrari ? 15 Φεβρουαρίου
Alfa Romeo Racing ? 18 Φεβρουαρίου
Williams FW42 18 Φεβρουαρίου
Haas VF-19 18 Φεβρουαρίου

Πηγή: newsauto.gr