ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΗΔΗ Η MEGHAN MARKLE

Mandatory Credit: Photo by Frank Augstein/AP/REX/Shutterstock (9325198f) Meghan Markle waves as she arrives with Prince Harry for a visit to Cardiff Castle in Cardiff, Wales, Thursday, Jan.18, 2018. During their tour, Prince Harry and Ms. Markle will hear performances from musicians and poets, meet sportsmen and women, and see how organisations are working to promote Welsh language and cultural identity Britain Royals, Cardiff, United Kingdom - 18 Jan 2018

Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Όλα όσα φοράει και κάνει  γίνονται αντικείμενο λατρείας και αυτό μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη βρετανική οικονομία.

Reuters

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Brand Finance, που ανακοίνωσε το Forbes, η είσοδος της Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια αναμένεται νααυξήσει την οικονομία κατά 667 εκατομμύρια δολάρια φέτος, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν λάβει κανείς υπόψη τι έγινε μετά τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η εμμονή του κοινού με την Μέγκαν θα εμβαθύνει με την πάροδο του χρόνου. Ειδικά όταν γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Reuters

Η Μαρκλ ακολουθεί τα βήματα της Κέιτ Μίντλετον, της οποίας το fashion-icon status αξίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στη βρετανική βιομηχανία μόδας.

Reuters

Αλλά η Μέγκαν, με θαυμαστές στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, και με ένα πιο μοντέρνο και λιγότερο παραδοσιακό στυλ από ότι η Κέιτ, είναι πιθανό να ξεπεράσει το πανδαιμόνιο που προκαλεί η δούκισσα του Κέμπριτζ.

Πηγή: thepaper.gr