ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ

Η φαντασία είναι ένα υγιές μέρος της σεξουαλικής ζωής, αλλά εξαιτίας του πώς μεγαλώνουμε μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σαν κάτι απαγορευμένο. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να καταρρίψουμε αυτή την εσφαλμένη αντίληψη και να εκφράσουμε όλες μας τις φαντασιώσεις.

Μια νέα έρευνα που διεξάχθηκε από το mobile dating app, Doppler, έδειξε τις πιο συχνές φαντασίωσεις και των δυο φύλων. Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι έχουν φανταστεί να κάνουν σεξ με πολλούς συντρόφους ταυτόχρονα, ενώ υπήρχε και ένα ποσοστό που δήλωσε ότι έχει φανταστεί να κάνει σεξ με κάποιο διάσημο πρόσωπο. Συγκεκριμένα περίπου το 38% των ανδρών που απάντησαν στην έρευνα δήλωσαν ότι έχουν φανταστεί να κάνουν σεξ με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα, ενώ μόνο το 8% των γυναικών δήλωσε το ίδιο. Όμως οι απαντήσεις ήταν παρόμοιες για το σεξ με ένα διάσημο άτομο (περίπου το 14% των γυναικών δήλωσαν ότι ονειρεύονται το σεξ με έναν διάσημο και περίπου το 12% των ανδρών δήλωσε ότι έχει φανταστεί να κάνει σεξ με μια διάσημη).

Εκτός όμως από αυτές τις δυο φαντασιώσεις που ήταν οι πιο συνηθισμένες,  υπήρχαν και άλλες απαντήσεις όπως το παιχνίδι ρόλων και το δημόσιο σεξ.

Μπορεί η έρευνα να βοήθησε μερικούς ανθρώπους να απενοχοποιήσουν κάποια θέματα γύρω από το σεξ, ωστόσο ακόμα πολλά ζευγάρια ντρέπονται να εκφράσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Πηγή: jenny.gr