ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ»

Για όλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ο Αντώνης Ρέμος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ερωτήθηκε και για την πολιτική, για να απαντήσει: «Εμείς οι καλλιτέχνες που είμαστε και πρότυπα και μέσα από τη μουσική μας επηρεάζουμε το κοινό, δεν πρέπει να δίνουμε γραμμή. Πολλοί συνάδελφοί μου κάνουν αυτό το λάθος, δικαιούμαι να πω τη γνώμη μου, όχι όμως να δώσω πολιτική γραμμή».

Ο Αντώνης Ρέμος πρόσθεσε αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι ένα κόμμα του 5% έγινε κυβέρνηση λόγω του θυμού. «Τελικά, ήρθε κάτι καινούργιο, αλλά έγινε ένας νέος διπολισμός. Η προσωπικότητα του Αλέξη Τσίπρα μού φάνηκε ενδιαφέρουσα. Δυστυχώς, η εξουσία διαβρώνει». Ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε ότι η μεσαία τάξη και οι ελεύθεροι επαγγελματίες απορρόφησαν τον όγκο των φόρων.

Για τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Ρέμος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν του έκανε πρόταση για τις εκλογές και εξέφρασε την προσδοκία του να μην διαψεύσει εκείνους που θα τον ψηφίσουν. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι οι πολιτικοί είναι αναλώσιμοι. Βέβαια, πρόσθεσε ότι «όπως δόθηκε η εντολή στον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει και καλά έκανε, πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέτος, δικαιούται να πάρει αυτή την ευκαιρία».

Ο Αντώνης Ρέμος χαρακτήρισε «εγκληματική» τη Συμφωνία των Πρεσπών και πρόσθεσε: «Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν τεράστιος ηγέτης που πήρε φόρα και δεν σταμάταγε». Μάλιστα, είπε ότι θα ζητήσει συγγνώμη αν αποδειχθεί σωστή η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.

Πηγή: protothema.gr