Ο ROBERTO CAVALLI ΑΝΟΙΞΕ ΝΕΟ FLAGSHIP STORE ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Our Rating

10

Ο κορυφαίος σχεδιαστής Roberto Cavalli, εγκαινίασε πρόσφατα το καινούργιο του flagship store στην πρωτεύουσα της Γερμανίας! Τον σχεδιασμό ανέλαβε ο creative director Paul Surridge, ο οποίος άφησε το στίγμα του στην διακόσμηση του χώρου, δίνοντας μια μοντέρνα πνοή και διάθεση στο κατάστημα.

Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την αρχιτεκτονική της Φλωρεντίας της Αναγέννησης και τα πλούσια χρώματα της Τοσκάνης.  Ο Paul Surridge δήλωσε για τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και για το έργο που ανέλαβε να ολοκληρώσει «Θα αντέξουν πραγματικά στο χρόνο» και συνέχισε «Το αποτέλεσμα δείχνει τι σημαίνει πραγματικά η Τοσκάνη για μένα».

Σε έναν χώρο 230 τετραγωνικών μέτρων στην Charlottenburg district, το Rodrigo Izquierdo Design Studio έβαλε όλη του την τέχνη και δημιούργησε έναν πολυτελή χώρο που μπορεί να φέρει σε απόλυτη ισορροπία την πληθωρικό χαρακτήρα του κορυφαίου σχεδιαστή Roberto Cavalli με την σύγχρονη κομψότητα και αισθητική.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι το ιταλικό μάρμαρο, ο σφυρήλατος ορείχαλκος και το ξύλο δρυός. Ο Paul Surridge εκμεταλλευόμενος τη δυναμική των υλικών, δημιούργησε ένα αποτέλεσμα πολυτελές, καλαίσθητο και αδιαμφισβήτητα λειτουργικό για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χώρου.

Πηγή: cozyvibe.gr