ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Στα 15 της άρχισε να ασχολείται με το χώρο της μόδας στη Θεσσαλονίκη και στα 17 της πήγε στην Αθήνα, για να σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο!Ξεκίνησε να δουλεύει σε νυχτερινά μαγαζιά ως υποδοχή και να ασχολείται πιο εντατικά με το modeling!

Η πρώτη της δουλειά, ήταν η συμμετοχή της στο video clip, της γνωστής Ιταλίδας τραγουδίστριας Ingrid, για το τραγούδι Avec Toi. Στη συνέχεια, ακολούθησαν και άλλες σημαντικές συνεργασίες με σχεδιαστές και καλλιτέχνες! Σήμερα είναι μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας, λόγω του συντρόφου της, που παίζει μπάσκετ στον Άρη Θεσσαλονίκης! Τον τελευταίο χρόνο, συνεργάζεται στην Αθήνα αποκλειστικά με την Βενετία Κυρίου και το πρακτορείο Happy People Models! Τη συνεργασία με το πρακτορείο τη χαρακτηρίζει άψογη, σοβαρή και επαγγελματική.

Η τελευταία της δουλειά έγινε πριν 3 μέρες για την Ελληνική ΕΨΑ, όπου είναι η πρωταγωνίστρια του διαφημιστικού. Υπεύθυνος ήταν ο σκηνοθέτης Γρηγόρης Αποστολόπουλος και η εταιρία dada art.
Ασχολείται με το τεννις, λατρεύει τη γυμναστική και τη θάλασσα, όπως επίσης και το χωριό της στην Δράμα. Στο μέλλον, θέλει να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας, που είναι και η αδυναμία της, ενώ κάνει διατροφή 365 μέρες το χρόνο.