Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΨΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ CHANEL ΓΟΒΕΣ

Στον 3ο όροφο του Κ.Η.Ν. «Νίκος Κούρκουλος», με παρόντες τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, την πρόεδρο του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» Όλγα Μπαλαούρα, τον αντιπρόεδρο αντίστοιχα Χρήστο Φασιανό, τον πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελο Φιλόπουλο, καθώς και γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό και εθελοντές, η Μαριάννα Λάτση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κέντρου.

Για την ιδιαίτερη περίσταση η γοητευτική επιχειρηματίας επέλεξε να φορέσει ένα κομψό σύνολο το οποίο περιελάμβανε ένα μαύρο μεσάτο σακάκι με κεντημένες διακοσμητικές λεπτομέρειες  σε συνδυασμό με το αντίστοιχο παντελόνι με μήκος λίγο επάνω από τον αστράγαλο.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της επέλεξε ένα ζευγάρι Chanel γόβες με στρογγυλεμένη μύτη, και μια μικρή τσάντα με λουράκι από αλυσίδα, χτένισε τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς και τόνισε τα μάτια της με μαύρο eyeliner.

NDP

Πηγή: marieclaire.gr

More Stories

Η ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΣΤΟ PRE-BLACK FRIDAY ΤΗΣ LUIGI FOOTWEAR

Η Αθηνά Οικονομάκου την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί την εταιρεία Luigi footwear. Με αφορμή το PRE–  Black Friday της Luigi footwear, η όμορφη ηθοποιός, επισκέφτηκε τις…