BRASSERIE LORRAINE

Ένα ιδιαίτερο περιβάλλον με βαριά ατμόσφαιρα, που κάνει τους επισκέπτες του, να παρασυρθούν από την γαλλική φινέτσα που εκπέμπει το εστιατόριο. Μεγάλο ρόλο σε αυτό το «ταξίδι», παίζει φυσικά και ο chef Παναγιώτης Ζώκος, που με τις γευστικές του επιλογές καθηλώνει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η γαλλική κουζίνα όμως, είναι συνυφασμένη με ένα καλό κρασί, κάτι στο οποίο δεν υστερεί το Brasserie Lorraine, καθώς διαθέτει μια «δυνατή» wine list.

Η αλήθεια είναι πως δοκιμάσαμε πολλά πιάτα, χωρίς να ξεχωρίσουμε κάποιο, καθώς όλα ήταν εξαιρετικά. Το ριζότο με σαφράν καθώς και η πάπια κονφί, ήταν άψογα τόσο σε εκτέλεση όσο και σε ποιότητα. Ο «επίλογος γράφτηκε», με το Paris-Brest με πραλίνα φουντουκιού, που ήταν η καλύτερη επίλογη για το κλείσιμο της βραδιάς.

Το «Brasserie Lorraine», βρίσκεται στο Κολωνάκι και παρά τους λίγους μήνες λειτουργίας του, έχει ήδη γίνει το νέο hot spot της Αθήνας.

Το γνωστό δίδυμο Γιώργος Μελισσάρης και Γιάννης Μωράκης, βάζουν την σφραγίδα τους, σε ένα all day bar restaurant. Μια αυθεντική brasserie στο κέντρο της Αθήνας που κάνει τη διαφορά, αποσπώντας θετικές κριτικές.

INFO:

Brasserie Lorraine

(+30) 2107243009

Σπευσίππου 1Α, Κολωνάκι, Αθήνα

www.facebook.com/LorraineBrasserieAthens