4 ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «G» ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια μιλάμε όλο και περισσότερο για το σεξ, το σημείο G παραμένει ένα μυστήριο που κανείς δεν φαίνεται να καταλαβαίνει εντελώς. Υπάρχουν όμως μερικοί μύθοι που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε. Αν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι συνεχίστε την ανάγνωση.

Μύθος #1 Το σημείο G δεν είναι πραγματικό

Η αλήθεια είναι πως το σημείο G είναι πολύ πραγματικό και βρίσκεται μέσα στον κόλπο προς την κοιλιά. Όταν μια γυναίκα διεγείρεται το σημείο αυτό ερεθίζεται και μπορεί να οδηγήσει σε έντονους οργασμούς. Μερικές νιώθουν σα να θέλουν να ουρήσουν αλλά αυτό σημαίνει ότι εκσπερματώνουν.

Μύθος #2 Ο αυνανισμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να βρείτε το σημείο G

Ο αυνανισμός, γενικά, είναι ίσως ο καλύτερος (και ο ασφαλέστερος) τρόπος να μάθετε για το σώμα σας. Είστε μόνο εσείς και τα χέρια σας ή κάποιο sex toy και σίγουρα μπορείτε να ανακαλύψετε το σημείο G, όμως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος.

Μύθος #3 Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος για να ερεθίστε το σημείο G

Για κάποιες γυναίκες μπορεί να είναι ο δονητής η καλύτερη επιλογή, κάποιες άλλες μπορεί να ερεθίζονται με τα χέρια. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ένα τέχνασμα για να ανακαλύψετε το σημείο G.

Μύθος #4 Όλες οι γυναίκες βιώνουν το ίδιο όταν ερεθίζονται στο σημείο G

Το σημείο G δεν είναι ένα μαγικό κουμπί που απλά το πιέζετε και έρχεστε σε οργασμό. Η κάθε γυναίκα βιώνει με διαφορετικό τρόπο τη σεξουαλική κορύφωση και κάποιες μπορεί να νιώσουν από ελάχιστα μέχρι και τίποτα.

Πηγή: jenny.gr

9
9