ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ 2021

Για τους περισσότερους από εμάς έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που σκεφτήκαμε ακόμη και να κάνουμε check in σε ένα ξενοδοχείο και ειλικρινά, μας λείπει. Μπορεί να μην έχουμε ξεπεράσει την πανδημία και όλο αυτό να μην είναι -ακόμα- μια κακή ανάμνηση, όμως ο τουρισμός προσπαθεί να ανακάμψει και μας δίνει μια «γεύση» από τις ονειρικές διακοπές που θα θέλαμε να ζήσουμε. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα πολυτελή ξενοδοχεία που πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους το 2021 και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες τους.

Mandarin Oriental Ritz, Madrid

Μπορεί να μην είναι καινούργιο, αλλά το συγκαταλέγουμε στη λίστα, καθώς το 2017 είχε κλείσει για ανακαίνιση και κατάφερε να «επιστρέψει» παρά τις δυσκολίες της πανδημία.

Ikos Andalusia, Marbella

Η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Ikos, θα ανοίξει την πρώτη ισπανική ιδιοκτησία της στην Ανδαλουσία. Η γραφική Παλιά Πόλη της Marbella είναι γεμάτη γοητεία, με κρυμμένους θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε σε κάθε γωνιά.

Ca’di Dio, Venice

Αν και στεγάζεται σε ένα κτίριο του 13ου αιώνα, που φιλοξένησε παλαιότερα προσκυνητές και σταυροφόρους, η ιστορική κατοικία Ca ‘di Dio συνδυάζει με επιτυχία το στυλ, την πολυτέλεια και την ιστορία αυτού του τόπου.

NoMad, London

Ένα από τα πιο αναμενόμενα νέα ανοίγματα ξενοδοχείων στο Λονδίνο, καθώς θα στεγάζεται στο ιστορικό πρώην δικαστήριο και αστυνομικό τμήμα, στην οδό Bow Street. Διατήρησαν την ιστορία του κτιρίου, που χρονολογείται απο τον 19ο αιώνα, και ανακαίνισαν άλλα τμήματα της αρχικής κατασκευής. Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώην κελιά της φυλακής, θα μετατραπούν σε δωμάτια.

OKU Ibiza

Το ξύλο, η ψάθα και η πέτρα, είναι τα στοιχεία που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το μινιμαλιστικό ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει 184 δωμάτια και σουίτες. Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ζήσουν το απόλυτο lifestlye.

10
10