ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ SEX

άθε φορά που πάει να σας φιλήσει ξέρετε κάθε κίνηση που θα ακολουθήσει. Είναι σα να ζείτε την ίδια ερωτική ταινία ξανά από την αρχή. Είναι λογικό αυτή η κατάσταση να σας έχει κουράσει, όμως είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τους κανόνες του παιχνιδιού και να ταξιδέψετε σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Οι άντρες δεν έχουν ανάγκη από ποικιλία για να φτάσουν σε οργασμό, εσείς όμως αναζητάτε την ένταση και το πάθος, γιατί το σεξ για τις γυναίκες είναι κατά μεγάλο μέρος εγκεφαλικό. Γι αυτό το λόγο θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, ώστε να νιώσετε ικανοποιημένη. Έφτασε η στιγμή να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας.

Μιλήστε μαζί του. Όταν βρίσκεται στη δουλειά, στείλτε του σέξι μηνύματα. Μπορεί να σας φαίνεται απλό και γι αυτό δεν το έχετε επιχειρήσει μέχρι τώρα, όμως ένα είναι σίγουρο: θα τον εξιτάρετε τόσο πολύ που θα αρχίσει να σκέφτεται ένα σχέδιο, ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Οι περισσότεροι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Έτσι και ο δικός σας σύντροφος μπορεί καταλαβαίνει πολύ καλύτερα με μια εικόνα παρά με κάποια πολύωρη ανάλυση. Αντί λοιπόν να του εξηγείτε τι θέλετε, δείξτε του τι θέλετε με τις πράξεις και όχι με τα λόγια.

Μη λέτε πάντα την αλήθεια. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να πείτε σε έναν άντρα ότι δεν κάνει κάτι καλά. Το μόνο που θα πετύχετε θα είναι να τον μπλοκάρετε. Αυτό που μπορείτε όμως να κάνετε είναι να το πείτε με πλάγιο τρόπο. Για παράδειγμα περιγράψτε του ένα σέξι όνειρο που είδατε και πείτε του λεπτομέρειες ώστε να γνωρίζει ακριβώς τι θέλετε από εκείνον.

Βάλτε περισσότερο πάθος. Την ώρα της σεξουαλικής επαφής προσπαθήστε να του ξυπνήσετε τα ένστικτά του βάζοντας ένταση και πάθος. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, αλλά και μια καλή αφορμή για να επιχειρήσετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Πηγή: jenny.gr