ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ!

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Σταύρος Νιάρχος καθώς η καλλονή σύζυγός του Ντάσα Ζούκοβα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Την χαρμόσυνη είδηση δημοσίευσε το ρωσικό Marie Claire. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα η 39χρονη Ντάσα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Φίλιππος, από τον πατέρα του Σταύρου.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Σταύρο Νιάρχο και το τρίτο για την Ντάσα Ζούκοβα, η οποία έχει ακόμα μία κόρη, τη Λία και έναν γιο, τον Άαρον Αλεξάντερ με τον πρώην σύζυγό της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον οποίο χώρισε φιλικά το 2017.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2020 κάτω από άκρα μυστικότητα σε μία λαμπερή τελετή στο Σεν Μόριτζ στην οποία παρέστησαν πλήθος γνωστών προσωπικοτήτων.

Το κρυφό ειδύλλιο και η μυστική προσωπική ζωή της Ντάσα

Το ειδύλλιο που ομολογουμένως δεν περίμενε κανείς, έσκασε σαν βόμβα στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης πριν τρία χρόνια. Σύμφωνα με τις φήμες το «προξενιό» το έκανε η αδερφή του Σταύρου Νιάρχου και φίλη της Ζούκοβα, Ευγενία Νιάρχου που ήξερε ότι ο αγαπημένος της αδερφός έχει τελειώσει οριστικά με την Τζέσικα Χαρτ.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Ντάσα κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφό και τον γάμο της με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για τα έξι από τα δέκα χρόνια που διήρκεσε. Ο γάμος της με τον Αμπράμοβιτς έγινε γνωστός μόνο μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal το 2015.

Πηγή: protothema.gr