ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ-ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ CHARLENE: ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ

Ένα νέο δημοσίευμα φαίνεται πως έφερε αναταραχή στο Παλάτι του Μονακό, το οποίο αναφερόταν στο τέλος του γάμου του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Charlene. Ειδικότερα, το γαλλικό περιοδικό Royauté δημοσίευσε πως το πριγκιπικό ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει ύστερα από 12 χρόνια γάμου, με τις φήμες να έχουν φτάσει στα αυτιά της royal οικογένειας των Μονεγάσκων.

Πιο αναλυτικά, οι φήμες θεωρήθηκαν τόσο προσβλητικές που το Παλάτι προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το εν λόγω δημοσίευμα. “Θα ήθελα να αρνηθώ δημοσίως τις κακόβουλες φήμες που διέδωσε το γαλλικό περιοδικό Royauté. Αγνοήστε αυτό το άρθρο που είναι εντελώς κατασκευασμένο”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Παλατιού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες αναφέρουν πως το ζευγάρι βρίσκεται πολύ κοντά στον χωρισμό, ειδικότερα μετά την 6μηνη απουσία της πριγκίπισσας Charlene από το Μονακό. Πιο αναλυτικά, το 2021 η πριγκίπισσα του Μονακό είχε ταξιδέψει στη γενέτειρά της, Ν. Αφρική, με αφορμή τον φιλανθρωπικό οργανισμό της και ενώ σκόπευε να μείνει λίγες εβδομάδες, εν τέλει το ταξίδι της παρατάθηκε εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της. Η ίδια αναγκάστηκε να μείνει για περίπου 6 μήνες εκεί, κάνοντας τα δημοσιεύματα να οργιάζουν για διαζύγιο του ζευγαριού.

Εν τέλει, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου επέστρεψε στο Μονακό για λίγες ημέρες και στη συνέχεια πήρε την απόφαση να εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης, για να αναρρώσει πλήρως. Η ίδια επέστρεψε πριν από λίγους μήνες στα καθήκοντά της, υπογραμμίζοντας πως όλα πηγαίνουν πολύ καλύτερα με την υγεία της.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και απέκτησε τα πρώτα του παιδιά το 2014. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε αποκτήσει 3 ακόμη παιδιά εκτός γάμου με 3 διαφορετικές γυναίκες, τα οποία και αναγνώρισε, γεγονότα που αγνοούσε η νυν σύζυγός του. Ο Τύπος ανέφερε πως τα περιστατικά αυτά κλόνισαν τον γάμο του ζευγαριού, κάτι το οποίο φυσικά το Παλάτι δεν αναγνωρίζει ως πραγματικά γεγονότα.

Κεντρική φωτογραφία: Getty Images

Πηγή: harpersbazaar.gr