Η ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ GUCCI ΜΕ ΤΙΣ FAYE DUNAWAY, SOKO ΚΑΙ SYLVIE BAG

Our Rating

10

Ο τρόπος ζωής των πλουσίων και διάσημων του Χόλιγουντ αποτελεί από καιρό πηγή έμπνευσης για τους κινηματογραφιστές και αυτή είναι που ενέπνευσε και το νέο φιλμ της καμπάνιας του οίκου Gucci. Το ηλιόλουστο σκηνικό των λεωφόρων με τα φοινικόδεντρα, τα καταστήματα Rodeo Drive, οι ιδιωτικές πισίνες και οι βίλες είναι το σκηνικό της καμπάνιας που επικεντρώνεται σε μια signature τσάντα του οίκου: την Sylvie.

Με αναφορές στη σχέση μεταξύ μητέρας- κόρης του Χόλιγουντ», στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η θρυλική ηθοποιός Faye Dunaway και η Γαλλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός SoKo, παίζοντας την κόρη της.

Ο χαρακτήρας της Dunaway περνάει τις μέρες της μεταφερόμενη από μια λιμουζίνα με οδηγό, να υπογράφει αυτόγραφα, να ψωνίζει στο Rodeo Drive, να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα, να παίζει τένις και να ζει μια πολυτελή, τεμπέλικη καθημερινότητα. Αυτό φαίνεται μέσα από τα μάτια της κόρης της, που συχνά είναι η συντροφιά της. Ο τρίτος χαρακτήρας σε αυτές τις σκηνές είναι η τσάντα Sylvie της μητέρας που είναι πάντα παρούσα. Η ταινία ολοκληρώνεται με τη μητέρα να δίνει στην κόρη της τη δική της Sylvie , ως συμβολικό δώρο, σαν κληρονομιά από γενιά σε γενιά.

Πηγή: marieclaire.gr