ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ

Το όνομα της κυρίας της ελληνικής τηλεόρασης ακουγόταν από καιρό για τη θέση της διευθύντριας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, η οποία και «χήρεψε» στις αρχές Δεκεμβρίου στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Σήμερα, η φήμη επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο, την ανακοίνωση δηλαδή του τηλεοπτικού σταθμού.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη επιστρέφει στο Φάληρο, έπειτα από ένα πέρασμα από το OPEN, το οποίο πιθανότατα δεν αποτελεί ένα από τα πιο φωτεινά της εγχειρήματα στην μακροχρόνια ενασχόλησή της με την τηλεόραση.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ βρισκόταν εδώ και μήνες σε αναζήτηση νέου προσώπου για τη νευραλγική θέση της επικοινωνίας του σταθμού, καθώς η Αμαλία Κυπαρίσση, η οποία και ανέλαβε καθήκοντα διευθύντρια μόλις το καλοκαίρι είχε ανακοινώσει από νωρίς την πρόθεσή της να αποχωρήσει.
Η τηλεοπτική εμπειρία της Μαραγκουδάκη

Η εμπειρία της κυρίας Μαραγκουδάκη πολύτιμη, αφού βρέθηκε σχεδόν από την πρώτη μέρα στη νεοσύστατη ιδιωτική τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1, όπου υπήρξε διευθύντρια προγράμματος επί 17 χρόνια. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από την τηλεόραση του ALPHA και του STAR, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη επέστρεψε στη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ, τη χρονιά που το κανάλι του Φαλήρου είδε την τηλεθέαση να εκτοξεύεται.

Ήταν η σεζόν που ο σταθμός συνεργάστηκε με την τουρκική εταιρία παραγωγής Acun Media και πήρε στο πρόγραμμά του το The Voice και φυσικά το Survivor που σημείωσε τηλεθέαση ρεκόρ, ειδικά την πρώτη σεζόν.
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Άλκηστη Μαραγκουδάκη

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Η κ.Μαραγκουδάκη έχει διατελέσει στέλεχος σε ιδιωτικά κανάλια για 30 χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία.

Με τη μακρόχρονη εμπειρία της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενδυνάμωση της εικόνας του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Πηγή: iefimerida.gr