ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ

Our Rating

9

Διαθέτει στόφα πρωταγωνιστή! Είναι από τους ηθοποιούς που λατρεύω να παρακολουθώ τόσο στην μικρή όσο και στην μεγάλη οθόνη. Διακατέχεται από μία ιδιαίτερη αισθητική και αυτό φαίνεται μέσα από τους ρόλους του. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, είναι αυτός που ξέρει να δημιουργεί, να προσφέρει και να καθιερώνεται.

allos

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, το έκανε σε ηλικία 16 ετών στους ”Φρουρούς της Αχαίας”. Η συνέχεια σε όλους είναι λίγο πολύ γνωστή. Μας κατέπληξε με την ερμηνεία του στη σειρά «Η ζωή μας μια βόλτα». Το άστρο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ανατέλλει. Στο «Να με προσέχεις», έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας, κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης. Στο «Κλείσε τα μάτια», στο πρώτο και τον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς, όλη η Ελλάδα, υποκλίνεται σε έναν ηθοποιό, με πραγματικό ταλέντο. Στο «Δυο μέρες μόνο» και στο «Τέσσερα», απολαύσαμε το σκηνοθετικό ντεμπούτο ενός ανθρώπου, ο οποίος για άλλη μια φορά μας «καθήλωσε» στις θέσεις μας.

www.kar.org.gr_2016-01-03_07-14-19_screen-shot-2016-01-03-at-9.13.45-am-1

Το 2012, σκηνοθετεί το «Αν». Μια ιστορία που συνδυάζει το μοντέρνο ύφος της εποχής με μια μελοδραματική πλοκή. Το κύριο θέμα της ταινίας είναι ο απρόσμενος έρωτας. Το 2015, η ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος», έχει να κάνει καθαρά με τον παλμό της εποχής αλλά και τον έρωτα, που βιώνουν οι πρωταγωνιστές σε ένα μείγμα αντιθέσεων και δυσκολιών.

Τις πρώτες 18 ημέρες προβολής και έχοντας ξεπεράσει το ρεκόρ του «Αν», περισσότεροι από 370 χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τη δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου, που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία. Περιττό να επισημάνουμε ότι η ταινία, έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς από την πρώτη μέρα προβολής της.

Αυτό που μου αρέσει στον Χριστόφορο, είναι η επαφή που έχει με τον φακό και η ποιότητα που βγάζει. Και τα δυο, πιστεύω ότι είναι στοιχεία του χαρακτήρα του. Εξάλλου, ένας πρωταγωνιστής ξέρει πότε να επιλέγει, να εκτελεί και να παρουσιάζει στο κοινό του. Το «success story», πιστεύω ότι είναι συνώνυμο του ονόματός του!!!