ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ 2016: ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Our Rating

7

Με την τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στη «Μεγάλη Βρεταννία» να απέχει λίγες μόνο ημέρες, καταγράφουμε και σχολιάζουμε τάσεις και νεωτερισμούς που σφράγισαν τη σεζόν από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι τώρα. Και μαζί τους, παρουσιάζουμε τη λίστα των επικρατέστερων προς βράβευση εστιατορίων.

Γεμάτοι εμπειρίες γυρίσαμε από το φετινό σαφάρι των Χρυσών Σκούφων. Παρά τις αυτονόητες δυσκολίες της οικονομικής κρίσης, η γαστρονομία προχωράει φουριόζα. Η εστιατορική σκηνή της Ελλάδας συντονίζεται με τις διεθνείς τάσεις, καινούργια γευστικά σχήματα ζωντανεύουν, παλιότερα εξελίσσονται και, ανεξαρτήτως του αν βραβεύονται ή όχι, δίνουν μπόλικο υλικό για τη γευστική αρχειοθήκη μας και αποτελούν καλούς οιωνούς για τη συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο xrysoiskoufoi.gr