Twitter Headquarters

officetwitter

Βρίσκονται στο Σαν Φρανσίσκο, σε ένα κτίριο του 1973. Παρά το γεγονός ότι το κτίριο είναι πολύ παλιό, ο εσωτερικός σχεδιασμός του είναι μοντέρνος, χαρούμενος και λειτουργικός. Έπιπλα με έντονα χρώματα πλημυρίζουν τους χώρους, ενώ υπάρχουν αίθουσες παιχνιδιών και μια εκπληκτική βεράντα στον τελευταίο όροφο.

twitter-office-interior-design4

twitter-office-interior-design6

Η διαμόρφωση είναι έργο της ομάδας IA Architects σε συνεργασία με την Lundberg Design. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά τη φύση και την ιδεολογία της εταιρείας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός δημιουργικού εσωτερικού, με μεγάλους, ανοιχτούς χώρους, στούντιο γιόγκα, γυμναστήριο και το επαναλαμβανόμενο μοτίβο του χαρακτηριστικού πουλιού-logo, σε όλο το χώρο. Οι μπλε τόνοι που εκπέμπονται στου περιβάλλον εργασίας του Twitter, έχουν χρησιμοποιηθεί επίσης στον συνολικό σχεδιασμό.

Πηγή: thepaper.gr