Tudor Hall Restaurant

Η αύρα ενός σύγχρονου grand restaurant με ποιότητα και μοναδική αισθητική, φέρνει στο μυαλό εικόνες από την παλιά αρχοντική Αθήνα. Η απίστευτη θέα προς την Ακρόπολη, η ικανότητα του chef να αποδεικνύει το ταλέντο του μέσα από τις γευστικές δημιουργίες του και ο καλύτερος κόσμος της πρωτεύουσας, έφεραν απανωτές βραβεύσεις.

Ξεκινήσαμε την ρεστοκριτική μας με σαλάτα θαλασσινών, πληγούρι, αβοκάντο, μαïντανό και σαλάτα με ψητά σπαράγγια, μανιτάρια, πέστο ρόκας με αυγό ποσέ και τραγανό ζαμπόν Ευρυτανίας. Συνεχίσαμε με ορεκτικά, επιλέγοντας ψητές σαρδέλες με σπιτικές πίκλες λαχανικών και γαρίδες σαγανάκι με ντομάτα και ρίγανη.

Tudor Hall - Chef de cuisine Alexandros Koskinas 2

Το ψητό αρνάκι στην γάστρα που συνοδευόταν από αγγούρι με γιαούρτι, μέντα και ψητές πατάτες με δενδρολίβανο και το Black Angus, μοσχαρίσιο φιλέτο, με σπανάκι, σπαράγγια, πουρέ και τσιπς από πατάτες, ήταν απίστευτα. Όλα τα πιάτα ήταν αυθεντικές γεύσεις που φέρουν την υπογραφή του του chef de cuisine Αλέξανδρου Κοσκινά. Η winelist ήταν άξιο θαυμασμού για κάποιον που ξέρει να επιλέγει ετικέτες κρασιών με ιστορία.

Τα επιδόρπια ήταν εξαιρετικά. Ο ανανάς σε αμυγδαλωτό Κυθήρων, με γρανίτα πράσινου μήλου και αφρό αμυγδάλου, όπως επίσης και το δροσερό μοελέ πικρής σοκολάτας, με βατόμουρο και σορμπέ φρούτων του δάσους, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

INFO:

Βασιλέως Γεωργίου 3, Ξεν. King George – Αθήνα

Τηλ. επικ: 210.3330265

www.tudorhall.gr